Engel køredragt

489,95 DKK729,95 DKK

Ryd

Lækker køredragt i farven Petroleum fra Engel i blødt uldfleece med hætte og knapper.

Den tykke uldfleece er af 100% økologisk Merino jomfruuld, hvilket gør dragten god til selv de koldeste dage. Køredragten har praktisk ombuk ved hænder og fødder, så man kan vælge enten at lade hænder og fødder stikke ud af dragten, eller pakke dem ind, så de holdes varme, når barnet skal udenfor på en kølig dag.

Køredragten er hele vejen rundt kantet med en blød, strækbar kant, så den sidder behageligt på dit barn. Fortil kan den åbnes med fire, søde træknapper, så det er let at få dragten af og på. Køredragten kan bruges både indendørs eller udendørs, så den fungerer som et lunende lag, når dit barn skal ligge udenfor i barnevognen eller en tur i bilen.

Dragten skal håndvaskes og liggetørre.

Uld varmer og samtidig regulerer temperaturen, da det er meget åndbart. Det kan absorbere op til 40% af sin egen vægt og derfor bliver uld aldrig kold, som bomuld kan gøre.

Findes også i følgende farver:

Se mere fra Engel her

Hos Engel er alle farvestofferne der bruges er fri for tungmetaller og er fri for skadelige AZO-farvestoffer. For at farve uldtekstilerne bruges der kun kun reaktivt farvestof. Disse forbindelser især godt med fiber og skiller sig ud for sin hurtighed. Engel afholder sig fra enhver form for kemisk efterbehandling med tekstilbehandlingerne. Alle anvendte stoffer være biologisk nedbrydelige og må ikke forurene jord, luft og vand.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.