Valg af producenter

http://Grønne%20Får%20udendoers

Grønne Får er ikke den webshop med flest mærker, men vi er den webshop med de bedste mærker – synes vi selv!

Vi gør meget for at finde de leverandører, som lever op til vores krav om æstetik, pris og kvalitet, samtidig med at de tænker bæredygtigt.

Hvad bæredygtighed præcis er, kan være svært at forklare kort. Hos os handler det om omtanke og respekt for natur, miljø og mennesker. Derfor har vi sikret os, at alle vores leverandører handler og producerer med omtanke, så vi med god samvittighed kan forbruge deres produkter.

Når vi udvælger leverandører til Grønne Får, ser vi bl.a. på, hvilke materialer produkterne bliver lavet af, hvordan selve produktionen foregår og hvordan transporten bliver håndteret. Alt sammen fordi vi er bevidste om det aftryk, produktionen og fragten sætter på vores planet.

Hos Grønne Får har vi stor fokus på bæredygtighed. Det gælder både emballagen vi sender varer i, tapen vi bruger, papiret, vi udskriver, ordrebekræftelsen på osv. Derudover forsøger vi at sprede budskabet om at genbruge og sikre os at alle vores varer er af god kvalitet, så det kan holde i mange generationer.

Kvalitet går nemlig hånd i hånd med bæredygtighed for Grønne Får. Når produkter bliver lavet ordentligt, holder de længere og skal derfor ikke så ofte skiftes ud. Det er både en gevinst for miljøet og forbrugerens pengepung.

Mærker vi fører hos Grønne får

sticky lemon

Stickey Lemon er et Hollandsk mærke, som med en retro-inspiration har fokus på at sammensætte nytænkende farvekombinationer. Første gang vi fik øje på mærket, var vi solgt. Deres tasker og gummistøvler er simpelthen så fine og helt unikke. De producerer tasker, gummistøvler og andre accessories til børn.

smitten organics

Smitten Organic har som navnet også fortæller stor fokus på at være et bæredygtigt tøjmærke. Det Amsterdambaserede mærke går meget op i ordentlige arbejdsforhold for deres ansatte og for at bruge økologisk bommuld som materiale til deres tøj. Heldigvis går de ikke på kompromis med farver og deres styles er super cool og virkelig fine.

engel

Engel er et tysk mærke med en lang historik i at tænke bæredygtigt. Materialerne brugt til deres produkter er fri for nogen form for kemi. Vores egne drenge har i mange år været iklædt uld fra ENGEL og vi var ikke i tvivl om at vi selvfølgelig skulle forhandle ENGELS lækre produkter.

one we like

One We Like er et svensk mærke der ønsker at vise, at børnetøj sagtens kan være sejt og bæredygtigt. Det er vi helt enige i og vi synes at One We like gør det rigtig godt. Det er Vicky, mor til tre, som har startet mærket og det er tydeligt at mærke, at hun er meget dedikeret.

pinch toys

Pinch Toys er et lille foretagende som laver æstetiske og minimalistiske rangler. Produkterne er håndlavede i træ og malet med maling uden nogen skadelige stoffer. Vi faldt for de fine trærangler og er rigtig glade for at kunne introducere dem hos Grønne Får.

ökonorm

Ökonorm laver modellervoks, fingermaling, kridt og meget mere, helt uden skadelige kemi. Vi ved alle at vores børns kreativitet sjældent har endestation, hvor det var meningen og ofte ender på både tøj, krop, hænder og ansigt. Derfor er det betryggende at vide, at de kan give den fuld gas, uden at vi som forældre, skal bekymre os om konserveringsmidler, parabener og skadelige farvestoffer.

liewood

Liewood skaber accessories og interiør i nordisk stil til babyer og små børn. Materialerne til deres produkter er bl.a. bambus, økologisk bomuld og genanvendt polyester og silikone. Alt sammen valgt ud fra en bæredygtig tankegang. Vi er vilde med Liewoods flotte produkter og det tror vi bestemt også at Grønne Fårs kunder vil være.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.