Persondatapolitik

Denne politik for behandling af personoplysninger beskriver, hvordan Grønne Får (herefter os, vores eller vi) indsamler oplysninger om dig. Personoplysningerne gælder for personoplysninger, som du giver os, eller som vi indsamler via Grønne Fårs hjemmeside, www.groennefaar.dk. Med hensyn til dine personlige data er Grønne Får den registeransvarlige. Alle henvendelser til Grønne Får kan ske via kontaktoplysningerne angivet under ’Generelle oplysninger’ ovenfor. 

Kunde- & Privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre. De er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Grønne Får ApS, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Grønne Får ApS og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilket formål? 

Når du besøger vores website, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af websitet, f.eks. hvilken type browser du bruger, de søgeord du bruger på websitet, din IP-adresse, herunder din netværksplacering og oplysninger om din computer. 

Formålet med dette er at optimere brugeroplevelsen og websitets funktion og udføre målrettet markedsføring herunder retargeting via Facebook og Google. Denne databehandling er nødvendig, så vi kan forbedre websitet og vise dig relevant indhold. 

Retsgrundlaget for behandlingen er EU’s generelle databeskyttelsesforordning, artikel 6, stk. 1f. Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på eller via websitet, indsamler vi de oplysninger, du personligt giver, f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer, betalingsmetode, oplysninger om, hvilke produkter du køber og eventuelt returnerede, leveringsønsker og oplysninger om den IP-adresse, hvor dit køb foretages. Ved behandling af ordrer og aftaler med vores agenter, forhandlere og andre samarbejdspartnere kan det i nogle tilfælde indebære behandling af personoplysninger. Disse data indsamles enten direkte fra den relevante samarbejdspartner eller via vores agenter. Dataene indeholder navn, adresse, e-mail, telefonnummer, betalingsmetode, oplysninger om, hvilke produkter du køber og eventuelt returnerede, leveringsønsker og oplysninger om den IP-adresse, hvor dit køb foretages. Formålet med dette er at give os mulighed for at levere de produkter, du har bestilt og opfylde vores aftale med dig og at administrere din ret til at returnere varer og reklamere. 

Vi kan også behandle oplysninger om dit køb for at overholde lovkrav – herunder bogføring og regnskab. Når et køb foretages, indsamles IP-adressen for at forfølge vores interesser for at kunne forhindre svindel. Retsgrundlaget for behandlingen er EU’s generelle databeskyttelsesforordning, artikel 6 (stk. 1b, 1c og 1f). 

Når du abonnerer på vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysninger om din e-mailadresse. Formålet med dette er, at vi kan forfølge vores interesse for at kunne give dig nyhedsbrevet. Retsgrundlaget for behandlingen er EU’s generelle databeskyttelsesforordning, artikel 6 (stk. 1a eller 1f). 

Modtagere af personlige data 

Direktøren og de ansatte for Grønne Får ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer og ordrenummer og specifikke leverings ønsker sendes til den transportør, som administrerer leveringen af de købte varer til dig. 

Oplysninger kan overlades til eksterne partnere, som behandler oplysningerne på vores vegne. Vi bruger eksterne partnere til blandt andet at styre den tekniske drift af og forbedre vores hjemmeside, udstede nyhedsbreve og målrette markedsføring, herunder retargeting og til din vurdering af vores firma og produkter. Disse virksomheder er dataprocessorer og er under vores instruktioner, og de behandler data, som vi er datastyring for. Databehandlerne bruger muligvis ikke dataene til andre formål end opfyldelsen af aftalen med os og er underlagt fortrolighed herom. 

Vi har indgået skriftlige dataprocessoraftaler med alle dataprocessorer, der behandler personlige data på vores vegne. To af disse dataprocessorer, Google Analytics ejes af / Google LLC og Facebook Inc. og er etableret i USA. De nødvendige garantier for overførsel af data til USA sikres gennem dataprocessorens certificering under EU-US Privacy Shield, jf. EU’s generelle databeskyttelsesforordning, artikel 45. 

Ret til indsigelse og sletning af data

Som registreret hos Grønne Får ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. 

Du kan til enhver tid anmode om at få dine personlige data hos os slettet, f.eks. hvis du trækker dit samtykke tilbage, og vi har ikke et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang at den fortsatte behandling af dine data er nødvendig, f.eks. for at vi overholder vores juridiske forpligtelser, eller at der kan etableres, udøves eller forsvares et lovkrav, er vi ikke forpligtet til at slette dine personlige data. 

Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til kundeservice@groennefaar.dk.

Kontaktinformation

Grønne Får er dataansvarlig for personlige data, der indsamles via websitet. 

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne personoplysningspolitik eller ønsker at udøve en eller flere af dine rettigheder beskrevet i afsnit 4, så kontakt venligst den dataansvarlige i Grønne Får:

Sebastian Richelsen

E-mail: sebastian@groennefaar.dk 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.