Valg Af Producenter

Grønne Får er ikke den webshop med flest mærker, men vi er den webshop med de bedste mærker – synes vi selv!

Vi gør meget for at finde de leverandører, som lever op til vores krav om æstetik, pris og kvalitet, samtidig med at de tænker bæredygtigt.

Hvad bæredygtighed præcis er, kan være svært at forklare kort. Hos os handler det om omtanke og respekt for natur, miljø og mennesker. Derfor har vi sikret os, at alle vores leverandører handler og producerer med omtanke, så vi med god samvittighed kan forbruge deres produkter.

Når vi udvælger leverandører til Grønne Får, ser vi bl.a. på, hvilke materialer produkterne bliver lavet af, hvordan selve produktionen foregår og hvordan transporten bliver håndteret. Alt sammen fordi vi er bevidste om det aftryk, produktionen og fragten sætter på vores planet.

Hos Grønne Får har vi stor fokus på bæredygtighed. Det gælder både emballagen vi sender varer i, tapen vi bruger, papiret, vi udskriver, ordrebekræftelsen på osv. Derudover forsøger vi at sprede budskabet om at genbruge og sikre os at alle vores varer er af god kvalitet, så det kan holde i mange generationer.

Kvalitet går nemlig hånd i hånd med bæredygtighed for Grønne Får. Når produkter bliver lavet ordentligt, holder de længere og skal derfor ikke så ofte skiftes ud. Det er både en gevinst for miljøet og forbrugerens pengepung.

Mærker Vi Fører Hos Grønne Får

Sticky Lemon er et Hollandsk mærke, som med en retro-inspiration har fokus på at sammensætte nytænkende farvekombinationer. Første gang vi fik øje på mærket, var vi solgt. Deres tasker og gummistøvler er simpelthen så fine og helt unikke. De producerer tasker, gummistøvler og andre accessories til børn.

Engel er et tysk mærke med en lang historik i at tænke bæredygtigt. Materialerne brugt til deres produkter er fri for nogen form for kemi. Vores egne drenge har i mange år været iklædt uld fra ENGEL og vi var ikke i tvivl om at vi selvfølgelig skulle forhandle ENGELS lækre produkter.

Pinch Toys er et lille foretagende som laver æstetiske og minimalistiske rangler. Produkterne er håndlavede i træ og malet med maling uden nogen skadelige stoffer. Vi faldt for de fine trærangler og er rigtig glade for at kunne introducere dem hos Grønne Får.

Danske Angulus sko er lavet af naturligt læder fra europæiske garverier, fri for skadelige stoffer i henhold til dansk lovgivning. Rågummi til sålerne er tappet fra bæredygtige og CO2 absorberende gummitræer. Angulus har altid skabt langtids-holdbare og bæredygtige sko. Restprodukterne fra produktionen recirkuleres og genbruges. Skoene håndlaves af skomagere med stolte traditioner og respekt for godt håndværk.

Liewood skaber accessories og interiør i nordisk stil til babyer og små børn. Materialerne til deres produkter er bl.a. bambus, økologisk bomuld og genanvendt polyester og silikone. Alt sammen valgt ud fra en bæredygtig tankegang. Vi er vilde med Liewoods flotte produkter og det tror vi bestemt også at Grønne Fårs kunder vil være.

Konges Sløjd er et mærke med samvittigheden i orden, både i forhold til arbejdsforholdene for virksomhedens medarbejdere, virksomhedens brug af GOTS certificerede tekstiler og virksomhedens overordnede fokus på miljøvenlighed og bæredygtighed. Der er således fokus på det sundeste og bedste valg for virksomhedens arbejdere, miljøet og ikke mindst for forbrugerne – nemlig vores børn.

Smitten Organic har som navnet også fortæller stor fokus på at være et bæredygtigt tøjmærke. Det Amsterdambaserede mærke går meget op i ordentlige arbejdsforhold for deres ansatte og for at bruge økologisk bommuld som materiale til deres tøj. Heldigvis går de ikke på kompromis med farver og deres styles er super cool og virkelig fine.

One We Like er et svensk mærke der ønsker at vise, at børnetøj sagtens kan være sejt og bæredygtigt. Det er vi helt enige i og vi synes at One We like gør det rigtig godt. Det er Vicky, mor til tre, som har startet mærket og det er tydeligt at mærke, at hun er meget dedikeret.

Ökonorm laver modellervoks, fingermaling, kridt og meget mere, helt uden skadelige kemi. Vi ved alle at vores børns kreativitet sjældent har endestation, hvor det var meningen og ofte ender på både tøj, krop, hænder og ansigt. Derfor er det betryggende at vide, at de kan give den fuld gas, uden at vi som forældre, skal bekymre os om konserveringsmidler, parabener og skadelige farvestoffer.

Som de første i Danmark har vi fået fornøjelsen af, at forhandle de fantastiske fine produkter fra Baby Bello. Baby Bello er inspireret af truede dyrearter og derfor kan du se skildpadder, isbjørne, tigre, rokker og andre af verdens truede dyrearter i der sortiment. Hver gang de sælger et af deres produkter, donerer de en del af deres omsætning til bevarelsen af disse sjældne dyrearter. Alle deres produkter er lavet af økologisk bomuld og vi er store fans af både kvaliteten og tanken bag de flotte og søde dyr.

Studio Feder skaber skandinavisk interiør og design, hvor de sætter fokus på høj kvalitet, æstetik og bæredygtighed. Og så ønsker de også at inspirere til at købe langtidsholdbare tidsløse produkter i god kvalitet, som generere mindre spild. Det er en tankegang der går hånd i hånd med Grønne Fårs tankegang.