Grønne Får hjælper med en bæredygtig fremtid!

Gennem os støtter du et godt formål

Teamet Bag

Teamet bag Grønne Får består af en lille gruppe dedikerede personer med vidt forskellige baggrunde, men som har det til fælles, at alle er interesseret i bæredygtighed og ønsker at sprede budskabet i øjenhøjde.

Eftersom vi er en lille nystartet virksomhed, så har alle mange forskellige arbejdshatte på. Og alle arbejdshattene bliver til dels overlappet af hinanden.

Hvis vi skal prøve at sige noget om os, så har Sofie Østergaard en baggrund som danser og tv-vært, og har hos Grønne Får hovedansvaret for indkøb at de produkter som sælges på shoppen. Hun lægger stor vægt på, at hele leverandørens proces fra produktion til levering bliver gjort på en så bæredygtig måde som muligt.

Sebastian Richelsen er tidligere betjent fra Københavns Politi, men læste siden til journalist. Han er Grønne Fårs alt-mulig-mand og dækker områder som det tekniske bag webshoppen og økonomi.

Sarah Bansholm Overgaard og Sarah Christensen kender hinanden fra Handelshøjskolen og samarbejder, udover en masse andre ting, særligt om marketing og kommunikation for Grønne Får.