Grønne Får hjælper med en bæredygtig fremtid!

Gennem os støtter du et godt formål

Retur og Ombytning

Ombytning

Hvis du ønsker at bytte en vare til en anden størrelse, farve eller style, bedes du venligst gøre dette ved at placere en ny ordre på vores webshop.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 14 dags periode starter den dag, hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter leveringen og være os i hænde senest 14 dage efter, vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail kundeservice@groennefaar.dk I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Returnering

Ved returnering sendes til:

Grønne Får ApS

Dronning Elisabeths Alle 7

2300 København S

Via nedenstående link kan du hente din returseddel samt bestille og betale for fragt.

https://return.shipmondo.com/groennefaarreturportal

Ved returnering skal du sende dine returvarer senest 14 dage efter modtagelsen. Udfyld retursedlen og send den sammen med de varer, du ønsker at returnere. Husk at skrive dit fulde navn og ordrenummer. Returvarer sendes i ny, ubrugt stand, i original emballage. Pak dine returvarer sikkert ind i den originale emballage for at forhindre skader under transport. Skader påført under transport er dit ansvar. Bortkomne returpakker er ikke Grønne Fårs ansvar. Omkostninger forbundet med returforsendelse betales af dig og dækkes ikke af Grønne Får.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder, at du må prøve varen på samme måde, som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet, udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Grønne Får ApS at vurdere varens stand.

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Grønne Får ApS i rimelig tid efter varens modtagelse. 
Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Grønne Får ApS dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved reklamation kontaktes Grønne Får på mail: kundeservice@groennefaar.dk 

 

Reklamationer modtages ikke, hvis disse er sendt på efterkrav.

Refundering

I tilfælde af returnering eller reklamation vil refunderingen blive indbetalt på det betalingskort, der oprindeligt blev benyttet til købet af varen. Hvis du har betalt med MobilePay, vil refunderingen blive indbetalt på det tilknyttede betalingskort. Refunderingen vil finde sted indenfor 14 dage efter, vi har godkendt reklamationen.