Grønne Får hjælper med en bæredygtig fremtid!

Gennem os støtter du et godt formål

Hvem Er Grønne Får?

Grønne Får er en ny dansk webshop med fokus på bæredygtighed. Vi sælger legetøj, tøj, interiør og accessories til børn i alderen 0 til 6 år. Hos Grønne Får vil vi ikke gå på kompromis med kvaliteten af produkterne og forsøger samtidig at belaste miljøet så lidt som muligt. Grønne Får vil give forbrugeren mulighed for at købe bæredygtige produkter til børn, samtidig med at man støtter et godt formål og lærer børnene om bæredygtighed. Emballagen til varerne fungerer også som ’gør det selv’-legetøj, som børnene kan samle og få glæde af.

Ideen bag Grønne Får
Ideen til Grønne Får opstod i 2019 af kæresteparret Sofie og Sebastian, da de mente at udvalget af bæredygtigt tøj og legetøj var for småt. Det kom de frem til, da de var på udkig efter miljøvenlige produkter til deres to små drenge. Sofie og Sebastian gik på samme tid  begge med et ønske om aktivt at bidrage til en mere bæredygtig forbrugerkultur. Dette førte til startskuddet af Grønne Får.

Bæredygtighed i børnehøjde
Udover at forhandle bæredygtige produkter og støtte bæredygtige formål, er det vigtigt for Grønne Får at hjælpe med at lære børnene at passe på kloden. Formålet er at sikre en sund fremtid for vores børn.

Vi ønsker, at børnene forstår vigtigheden i at støtte op om bæredygtighed og hvilken forskel, de kan være med til at gøre. Derfor følger der med hver pakke en kort fortælling om det lille Grønne Får, som lærer børnene om, hvordan man lever lidt mere bæredygtigt i sin hverdag.

Kvalitet er i højsædet
I forbindelse med det store fokus på bæredygtighed, er det vigtigt ikke at gå på kompromis med produkternes kvalitet. For varer af høj kvalitet holder længere, hvilket gavner på flere plan. Med i vores udvælgelse af producenter har Grønne Får et stort fokus på bæredygtige materialer, ansvarlig transport og produktion samt minimering af emballage.

Genbrug & DIY
En del af at leve bæredygtigt handler om at genbruge, hvad man har. Derfor kan emballagen genbruges og klippes ud til små dyr, man kan samle og lege med.

Du støtter et godt formål
Endnu et tiltag til at fremme den bæredygtige udvikling er, at man ved hvert køb automatisk støtter et godt formål. Man vælger mellem to projekter, man kan støtte. Støtten er inkluderet i varens pris.