Handelsbetingelser

Følgende generelle vilkår og salgsbetingelser vedrører tilbud og salg af produkter på websitet www.groennefaar.dk, som er ejet og opretholdt af Grønne Får ApS.

Generelle oplysninger

Grønne Får ApS
Vilhelm Buhls Gade 9
2300 København S.
CVR nr. 40776842
Telefon:  +4522630070
E-mail: kundeservice@groennefaar.dk

Bestilling 

Grønne Fårs webshop er åben 24 timer i døgnet. Webstedet kan midlertidigt være nede under vedligeholdelse. 

Du skal være fyldt 18 år og have et gyldigt kreditkort for at handle på vores webshop Hvis du ikke er fyldt 18 år endnu, kan du få en på 18 år eller over til at handle for dig. 

Når en vare er lagt i kurven, og du har indtastet dine kreditkortoplysninger og klikker på knappen Fuldfør bestillingen, har du lavet en bindende aftale på købet af dine varer. På dette tidspunkt er din ordre stadig underlagt vores accept. Når vi har accepteret din ordre, vil vi få en tilladelse fra dit kreditkortselskab for beløbet på ordren. 

Vi trækker ikke penge fra dit kort på dette tidspunkt, men beløbet kan reserveres på din konto. Dette er en normal proces med banker og kreditkortselskaber. Hvis dit kreditkort ikke er godkendt, vil din ordre ikke blive behandlet yderligere, og vi kontakter dig via e-mail med yderligere oplysninger. 

Direkte efter at du har godkendt din bestilling, vil du modtage en bekræftelses-e-mail. 

Betaling

Grønne Får ApS modtager online betalinger med Dankort, Mobilepay, Visa, Mastercard, Forbrugsforeningen og ViaBill.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet, med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms. 

Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Danske kroner (DKK).

Grønne Får ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol, hvilket betyder, at dine data er sikret og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Varemærke og ophavsret 

Alle produktdesigns, produktnavne og indholdet på denne webshop er beskyttet af internationale love om ophavsret og varemærker. Du må ikke bruge produktdesign, produktnavne eller varemærker, der præsenteres på denne side uden forudgående skriftligt samtykke fra Grønne Får. Disse vilkår og betingelser er underlagt dansk lovgivning, og enhver tvist vedrørende dette website, dets tjenester eller vilkår og betingelser skal afklares af domstole i Danmark. 

Indholdsbeskyttelse 

Grønne Får tilstræber at levere nøjagtigt og opdateret indhold på denne webshop. Desværre kan der lejlighedsvis være prisændringer, udsolgte varer og andre utilsigtede fejl på vores webshop. Vi forbeholder os ret til ikke at holdes ansvarlige for disse fejl eller ændringer, og hverken Grønne Får eller nogen medarbejder eller repræsentant for Grønne Får kan holdes ansvarlig for skader som følge af brugen af denne webshop eller de produkter, der sælges her. Alle priser på webshoppen er i danske kroner DKK. De er inklusive alle danske afgifter, told og 25% moms. Der tages forbehold for tastefejl samt udsolgte varer. 

Klagemuligheder

Klager over produkter kan sendes til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform.

ec.europa.eu

Ved klage skal vores e-mailadresse angives: kundeservice@groennefaar.dk samt hjemmesiden, du har købt varen på.