Børnehøjde

Grønne-får-børnehøjde

En mission for Grønne Får er at sprede budskabet, om hvordan vi kan leve en smule mere bæredygtigt i vores hverdag. Herunder er det vigtigt for os at oplære børn, om hvordan de kan bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Vi har oplevet, at børn kan blive bange og opgivende, når emnet falder på klimaforandringer og de problemstillinger, som miljøet står overfor. Her vil vi gerne hjælpe med til at give håb og motivation i stedet for frygt og følelsen af afmagt.

Selvom de store miljøændringer nok skal hjælpes på vej gennem politiske beslutninger, så tror vi på, at hver og en kan bidrage til en mere miljøvenlig og bæredygtig fremtid ved at ændre lidt i vores hverdag.

Ved hjælp af små historier, som følger med æskerne, når man køber produkter hos Grønne Får, kan man på en børnevenlig og humoristisk måde snakke om bæredygtighed med sit barn.

Håbet er, at de voksne vil læse historierne om det lille grønne får op for børnene og på den måde skabe en anledning for at tale om bæredygtighed i familien.

 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.